
Dispositivos e acessórios
Sultana, apple and custard pastries
Preparação 20min
Total 2h 40min
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
caster sugar1 tbsp
-
full cream milk170 g
-
dried instant yeast (see Tips)2 tsp
-
butter softened40 g
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
Custard
-
cornflour30 g
-
raw sugar50 g
-
egg1
-
full cream milk160 g
Assembly
-
baker's flour for dusting
-
sultanas90 g
-
apple (approx. 1 medium apple), peeled and cut into pieces (1 cm)90 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
full cream milk for brushing
Nutrição por 1 piece
Energia
163.4 kcal /
686.6 kJ
Proteína
4.3 g
Gordura
3.7 g
Hidratos de carbono
28 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
2.1 g
Sódio
45.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Lunchbox ideas
27 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia