Dispositivos e acessórios
Sultana, apple and custard pastries
Preparação 20min
Total 2h 40min
16 pieces
Ingredientes
Dough
-
caster sugar1 tbsp
-
full cream milk170 g
-
dried instant yeast (see Tips)2 tsp
-
butter softened40 g
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
egg1
-
sea salt1 pinch
Custard
-
cornflour30 g
-
raw sugar50 g
-
egg1
-
full cream milk160 g
Assembly
-
baker's flour for dusting
-
sultanas90 g
-
apple (approx. 1 medium apple), peeled and cut into pieces (1 cm)90 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
full cream milk for brushing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
45.5 mg
Proteína
4.3 g
Energia
686.6 kJ /
163.4 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunchbox ideas
27 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate chip muffins
40min
Butter biscuits
50min
Pizza dough
1h
Soft butter rolls
1h 50min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Pancake and fruit kebabs
1h
Simple butter biscuits
3h 20min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Buttermilk scones
35min
Too easy chocolate cake
50min
Pikelets
35min