
Dispositivos e acessórios
Cheesecake with meringue topping
Preparação 15min
Total 3h 30min
24 portions
Ingredientes
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Nutrição por 1 portion
Energia
267.2 kcal /
1122.2 kJ
Proteína
7.2 g
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
27.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.5 g
Sódio
143.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia