Dispositivos e acessórios
Cheesecake with meringue topping
Preparação 15min
Total 3h 30min
24 portions
Ingredientes
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
143.6 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1122.2 kJ /
267.2 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
27.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
S'mores cupcakes
2h 40min
Layered Jaffa® slice
2h 30min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Marshmallow pops
25h 40min
Yoyo slice
2h 30min
Mango cheesecake
6h 35min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Chocolate raspberry puddings
40min
Passionfruit and coconut slice
5h
Vanilla slice
26h 5min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min
Pavlova
6h