Lamb fillets with pink peppercorn sauce
TM6 TM5

Lamb fillets with pink peppercorn sauce

4.2 ( 40 avaliações )

Ingredientes

  • 40 g butter cut into pieces (1-2 cm)
  • 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp water to de-glaze frying pan
  • ½ tsp Meat stock paste to taste (see Tips)
  • 2 tsp pink peppercorns
  • 300 g new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
  • 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
  • 1 pinch sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
  • 1 carrot cut into matchsticks
  • 1 tbsp whiskey
  • 1 tsp cornflour
  • 60 g pouring (whipping) cream

Nutrição
por 1 portion
Energia
435.8 kcal / 1830.8 kJ
Proteína
29 g
Gordura
29.3 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
14.8 g
Sódio
316 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas