Dispositivos e acessórios
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
dried red peppercorn (pink)2 tsp
-
new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze1 tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
carrot cut into matchsticks1
-
whiskey1 tbsp
-
cornflour1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
316 mg
Proteína
29 g
Energia
1830.8 kJ /
435.8 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
14.8 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick and easy meals
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Thai beef salad with noodles
1h
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Beef stroganoff
35min
Sweet and sour pork
40min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Veal pizzaiola
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min