Dispositivos e acessórios
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
butter cut into pieces (1-2 cm)40 g
-
eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
dried red peppercorn (pink)2 tsp
-
new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze1 tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves1 bunch
-
carrot cut into matchsticks1
-
whiskey1 tbsp
-
cornflour1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
316 mg
Proteína
29 g
Energia
1830.8 kJ /
435.8 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
14.8 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick and easy meals
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Pork with black bean sauce
30 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken pad thai
55 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Quick massaman beef curry
40 min