Dispositivos e acessórios
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
Preparação 20min
Total 9h
4 portions
Ingredientes
Lamb curry
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2 - 3
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
fresh ginger1 tsp
-
fresh long red chilli deseeded and cut into pieces½
-
cumin seeds2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
fresh coriander stalks and leaves, cut into pieces10 g
-
tomato paste40 g
-
flaked almonds toasted60 g
-
boneless lamb leg cut into cubes (4 cm)800 g
-
sea salt1 tsp
-
coconut milk400 g
Cucumber couscous
-
couscous350 g
-
water300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
cucumber cut into cubes (1 cm)150 g
-
flaked almonds toasted60 g
-
fresh coriander leaves only5 g
-
fresh mint leaves only, plus extra chopped, to garnish5 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
651.3 mg
Proteína
59.3 g
Energia
5380.3 kJ /
1285.9 kcal
Gordura
71.9 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
29.6 g
Hidratos de carbono
91.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Curried sausages
40min
Lamb korma
4h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Cottage pie
1h 30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Thai green chicken curry
30min
Creamy beef curry
1h 15min
Mashed potatoes for two
30min
No fail mash potato
20min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min