Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 49.4 g
- Hidratos de carbono
- 16.7 g
- Gordura
- 31.4 g
- Gordura saturada
- 16.5 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 1018.8 mg
Receitas alternativas
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1u. 10min
Chicken velouté meal
40min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 мин.