Dispositivos e acessórios
Seafood and corn chowder
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Gremolata
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
pine nuts2 - 3 tbsp
Chowder
-
leeks white and light green parts only (200 g), cut into pieces2 - 3
-
fennel trimmed and cut into pieces200 g
-
salted butter40 g
-
cornflour2 tbsp
-
dry sherry (see Tips) (optional)2 tbsp
-
water650 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice40 g
-
fish sauce1 tbsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
bacon cut into pieces (1-2 cm) (optional)100 g
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
canned sweet corn kernels drained (approx. 300 g after draining)400 g
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1035.2 mg
Proteína
19.6 g
Energia
1442.8 kJ /
343.5 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prune and orange stuffing
10min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Spaghetti carbonara
35min
Cream of mushroom soup
20min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Bubble and squeak soup
35min
Hearty seafood chowder
45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Pea and ham soup
2h 20min