
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g rice
- 1 - 2 pieces lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)
- 5 cm piece fresh ginger peeled
- 450 g carrots cut into pieces
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste
- 400 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g full cream milk
- 1 tsp sea salt to taste
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 70 g butter
- 5 sprigs fresh coriander roots and stems included, plus extra leaves for garnishing
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 369 kcal / 1548 kJ
- Proteína
- 5.7 g
- Gordura
- 29.8 g
- Hidratos de carbono
- 18.8 g
- Fibra
- 4.3 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Sódio
- 772.3 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Spicy cauliflower soup
20min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Broccoli almond soup
30min