Dispositivos e acessórios
Chocolate fondants
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
butter plus extra for greasing180 g
-
dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces180 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
raw sugar80 g
-
plain flour40 g
-
thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
215 mg
Proteína
7.4 g
Energia
2099.5 kJ /
499.8 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate mousse soufflés
55min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate sauce
20min
Profiteroles
2h
Buttercream icing
10min
Salted caramel soufflés
35min
Honey crème caramels
25h 55min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Chocolate volcanos
55min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min