Dispositivos e acessórios
Chocolate fondants
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
butter plus extra for greasing180 g
-
dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces180 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
raw sugar80 g
-
plain flour40 g
-
thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
215 mg
Proteína
7.4 g
Energia
2099.5 kJ /
499.8 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pavlova
6h
Classic lemon tart
3h 10min
Hollandaise sauce
15min
Pavlova towers
4h 30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Dark chocolate frosting
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Sticky toffee puddings
1h
Marshmallow icing
7h 40min
Gravity cake
2h
Mini strawberry mousse flower tarts
4h 45min