![Tuna empanada Tuna empanada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E24FB5AA-0B36-4FC8-8677-63825E4C9C94/Derivates/E7533C66-4A41-4AF8-927A-8390B1CB4448.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
ou 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
ou 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2904 kJ / 694 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Gordura
- 39 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Mystery Soup
55 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Christmas Upside Down Cake
1 Std. 10 Min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 Std.
Arabian chicken with couscous
45 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Yoghurt cake
1h 40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min