Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Proteína
- 27.9 g
- Hidratos de carbono
- 35.6 g
- Gordura
- 12.7 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sódio
- 1350.5 mg
Receitas alternativas
Pea and ham soup
2h 20min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Beef stroganoff
35min
Minestrone
40min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken and sweet corn soup
30min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Seafood and corn chowder
40min
Lamb stew with couscous
2 Std. 10 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2h