Dispositivos e acessórios
Beef and pepper ragu
Preparação 15min
Total 2h 15min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 130 g), cut into halves1
-
celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters2
-
raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet drained5
-
olive oil40 g
-
gravy beef cut into pieces (4-5 cm)850 - 900 g
-
red wine100 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
dried bay leaves2
-
tomato paste50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 - 3 tsp
-
carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
dried pappardelle pasta cooked, to serve375 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
8991 mg
Proteína
26.2 g
Energia
2947.3 kJ /
701.7 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
12.8 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
90.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo celebration!
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken San Fernando
55min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef spezzatino
1h 45min
Chorizo and chicken pasta
50min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min