Dispositivos e acessórios
Salami, pea and corn fritters
Preparação 35min
Total 40min
24 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters3
-
yoghurt120 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salami cut into pieces (1 cm)100 g
-
frozen peas100 g
-
frozen corn kernels100 g
-
dried mixed herbs (optional)2 pinches
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
164.9 mg
Proteína
2.6 g
Energia
237 kJ /
56.4 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hip Hip... Hooray!
85 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Sticky meatball subs
1h
Apricot chicken risotto
30min
Tuna mornay
45min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Pinwheel biscuits
26h 40min
Little lasagne cups
2h 50min
ANZAC slice
1h 40min