![Chicken San Fernando Chicken San Fernando](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3916F17-F4B1-4A1C-A879-0BA0B58E6F77/Derivates/40847ED7-0C94-4D55-9E74-837C0C6D76E2.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 - 3 dried chipotle chillies, stalks removed
- boiling water, for soaking
- 150 g roasted unsalted peanuts
- 1 tsp cumin seeds
- 8 red peppercorns, plus extra for garnishing
- 2 whole cloves
- 400 g tomatoes, cut into halves (see Tips)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1929.2 kJ / 459.3 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 6.2 g
- Gordura
- 7.2 g
- Gordura saturada
- 7.2 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 303 mg
Receitas alternativas
Chicken pad thai
55 Min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Mexican chicken stew
40 min
Aromatic chicken pilaf
1h 20 min
Butter chicken
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chicken and cashews
55 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min