Dispositivos e acessórios
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Preparação 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1389 mg
Proteína
26 g
Energia
1665 kJ /
398 kcal
Gordura
29 g
Fibra
28 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Community Stars Showcase
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Béarnaise Sauce
20min
Aïoli
5min
Neapolitan Pizza
Nenhuma avaliação
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15min
Vegan Aioli Sauce
10min
Tzatziki
20min
Crème Pâtissière
15min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Tzatziki
20min
Steak tartare
30min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10min