![Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9F402E7C-2FD2-4D3D-B472-83DC2E5F66AC/Derivates/297d67c2-b3aa-4bca-bbc4-597e7a404798.jpg)
Versões compatíveis
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 28 g
- Sódio
- 1389 mg
Receitas alternativas
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Popcorn Verrines
1h 30min
Salmon tartare
10min
Taramasalata
15min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Green Tea with Orange and Spices
15min
Oat Bran Pancakes
10min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1h 30min