Versões compatíveis
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 28 g
- Sódio
- 1389 mg
Receitas alternativas
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min
Tartare Sauce
10 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4sa 50 dk
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Béarnaise Sauce
20 Min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Steak tartare
30 Min
Bordelaise Sauce
55 Min
Roquefort Sauce
20 Min
Pierogi with Meat
1 Std.