Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli

Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli

3.7 9 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
2 portions

Ingredientes

  • red onion quartered
    30 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)
    55 g
  • garlic clove
    1
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • mustard
    15 g
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • egg yolks from medium eggs (see tip)
    2
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • pickled capers drained
    4 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 398 kcal / 1665 kJ
Proteína 26 g
Gordura 29 g
Hidratos de carbono 12 g
Fibra 28 g
Gordura saturada 6 g
Sódio 1389 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...