Versões compatíveis
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1665 kJ / 398 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 28 g
- Sódio
- 1389 mg
Receitas alternativas
Salmon tartare
25 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Steak tartare
10 min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30 min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Steak tartare
30 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Nenhuma avaliação
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Polenta
50min
Christmas Punch
20 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min