
Dispositivos e acessórios
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
Preparação 35min
Total 4h 30min
2 portions
Ingredientes
Parsley Oil
-
yellow split peas100 g
-
water for soaking
-
fresh parsley cut in pieces100 g
-
sunflower oil150 g
Yellow Split Pea Purée
-
water400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt7 g
Mushroom Sauce
-
water380 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
chestnut mushrooms halved500 g
-
fresh thyme leaves2 g
-
garlic cloves12 g
-
milk250 g
-
double cream130 g
-
unsalted butter diced100 g
-
dried porcini mushrooms12 g
-
dried morel mushrooms12 g
Finalisation
-
duck breasts, skin on (approx. 180 g each)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg white from medium egg1
Nutrição por 1 portion
Energia
309 kcal /
1280 kJ
Proteína
8.1 g
Gordura
25 g
Hidratos de carbono
12 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
5.2 g
Sódio
2500 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simon Rogan
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda