Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1461 kJ / 350 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 7.6 g
Receitas alternativas
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Mint Courgettes
30 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min