Dispositivos e acessórios
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Preparação 15min
Total 15h
8 portions
Ingredientes
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
390.7 mg
Proteína
14.1 g
Energia
2284.5 kJ /
546 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
19.2 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cold Cravings
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Butternut Squash and Ginger Soup
Nenhuma avaliação
Sautéing Chicken Strips
Nenhuma avaliação
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Nenhuma avaliação
Cherry Amaretto Dream
10min
Mint béarnaise
25min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Apple Tart
1h
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min