Dispositivos e acessórios
Curried kraut
Preparação 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingredientes
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 900 g
Sódio
4093.6 mg
Proteína
15 g
Energia
2142.2 kJ /
512 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
33.6 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
122.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon and Thyme Mocktail
Nenhuma avaliação
Vegetable Massaman curry
45min
Vegan Chocolate Cake
Nenhuma avaliação
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Meatballs with tomato sauce
Nenhuma avaliação
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Mystery Soup
55min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sicilian prawn salad
40min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min