Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Strawberry gin fizz
10min
Faworki (crostoli)
2h
Lemon and Thyme Mocktail
Nessuna valutazione
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Asian Chicken Noodle Soup
Nessuna valutazione
Spiralized Apple Fritters
Nessuna valutazione
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Piña colada
5min
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1h
Natillas
1h
Steak tartare
10min