Dispositivos e acessórios
Almond milk to almond pancakes
Preparação 30min
Total 30min
10 pieces
Ingredientes
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
44.1 mg
Proteína
3.2 g
Energia
524.1 kJ /
124.8 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Nenhuma avaliação
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Nenhuma avaliação
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Mint choc chip ice cream
4h 15min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Nenhuma avaliação
Two-layer chocolate cake
3h 20min
Oat Bran Pancakes
10min
Party popcorn
1h
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min
Better-for-you banana pancakes
30min