Dispositivos e acessórios
Almond milk to almond pancakes
Preparação 30min
Total 30min
10 pieces
Ingredientes
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
44.1 mg
Proteína
3.2 g
Energia
524.1 kJ /
124.8 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fluffy ricotta pancakes
35min
Better-for-you banana pancakes
30min
Gluten-Free Banana Bread
Nenhuma avaliação
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Nenhuma avaliação
Protein Bars
50min
Fruit and yoghurt pizza
1h
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Beauty booster smoothie
5min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Healthy banana bread
1h 15min