Dispositivos e acessórios
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Preparação 20min
Total 1h
12 stuks
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (opcional) als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nessuna valutazione
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Geklopt eiwit
5min
Bechamelsaus
15min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Veelzijdige stevige soep
50min
Eiersalade met curry
1h 30min
Bloemkool met kaas
55min