Dispositivos e acessórios
Zalmburgers
Preparação 20min
Total 25min
4 stuks
Ingredientes
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
16 g
Energia
853 kJ /
204 kcal
Gordura
12 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burgertijd!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Kipnuggets
40min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Aardappelsoep met curry
35min
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Roggebroodjes
12h
Karamelpudding
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Knapperige granola
2h