Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 10min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
hard-boiled eggs (see Tips)4
-
Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut into quarters1000 g
-
sea salt1 tsp
-
day old bread roughly torn150 g
-
sherry vinegar to taste30 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
454 mg
Proteína
13.5 g
Energia
1727.3 kJ /
411.3 kcal
Gordura
32.2 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmorejo
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Gazpacho
1h 15min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Salmorejo
10min
Steak tartare
30min
Soy bolognese
40min
Gazpacho
1h 15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Nenhuma avaliação