Dispositivos e acessórios
Potato, bacon and cheese tortilla
Preparação 25min
Total 50min
10 portions
Ingredientes
-
potatoes cut into large, even pieces (approx. 5 cm)600 g
-
water700 g
-
onion cut into quarters200 g
-
extra virgin olive oil300 g
-
eggs8
-
baking powder15 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into cubes100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
645.7 mg
Proteína
12.6 g
Energia
1026 kJ /
244.3 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Nenhuma avaliação
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Family Meatloaf
1h 10min
Lamb sausage ragu
30min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Grisons barley soup
1h 15min
Apple fritters
1h
Scroll bundt cake
2h 40min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Pasta with tuna
30min
Pork meatballs with couscous
50min
Baked chicken pizzaiola
55min