Dispositivos e acessórios
Apple tart (Thermomix® Cutter)
Preparação 30min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter to grease
-
plain flour to dust
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
water50 g
Topping
-
apples peeled and cored (cut into halves or quarters to fit through feeder tube - see Tips)1000 g
-
white sugar30 g
-
unsalted butter20 g
-
honey warmed, to brush (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
17.8 mg
Proteína
2.7 g
Energia
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
37.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Bread pastry
55min
ABC butter
30min
Rice crackers
55min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Boston Bun
2h 45min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min