
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1000 g kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)
- 2 pinches salt plus extra to season
- olive oil for drizzling
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 3 sprigs fresh dill fronds only (see Tips)
- 200 g crème fraîche
- 2 - 3 tsp wholegrain mustard
Pangrattato
- 20 g olive oil
- 40 g day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
- 100 g pancetta cut into pieces (see Tips)
- 60 g rocket
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 323 kcal / 1356.6 kJ
- Proteína
- 10.9 g
- Gordura
- 20.5 g
- Hidratos de carbono
- 22.2 g
- Fibra
- 3.8 g
- Gordura saturada
- 9.7 g
- Sódio
- 452.4 mg
Receitas alternativas
Spinach and chorizo filo pies
45min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Steamed greens with lemon feta
20min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min