Dispositivos e acessórios
Tarte tatin
Preparação 30min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
23.9 mg
Proteína
3.1 g
Energia
1535.7 kJ /
367 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Korean Bo ssam
29h 20min
Crème Caramel
3h 50min
No Added Sugar Fig Jam
20min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1h 35min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Floating Islands
40min
Caesar salad dressing
10min