Dispositivos e acessórios
Pil pil sauce
Preparação 5min
Total 5min
65 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
ground paprika2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 65 g
Sódio
241.3 mg
Proteína
1.9 g
Energia
2387.7 kJ /
570.7 kcal
Gordura
60.2 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Penne with Mussels
2h 5min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Sambhar (Vegetable Dhall)
Nenhuma avaliação
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Polish egg salad with tartar sauce
10min