Dispositivos e acessórios
Nyonya Chicken Curry Bun
Preparação 10min
Total 2h 45min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water120 g
-
caster sugar50 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour350 g
-
milk powder30 g
-
medium egg1
-
unsalted butter soft, at room temperature40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
-
chicken legs, skin on bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)1200 g
-
Nyonya spice paste homemade or store-bought (see tip)150 g
-
Madras curry powder20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk200 g
-
medium egg lightly beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
521 mg
Proteína
23 g
Energia
2084 kJ /
498 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Nasi Lemak
45min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Nyonya Spice Paste
15min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Sambal Petai Prawns
20min
Egg Fried Rice
35min
Nasi Lemak
45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min