Dispositivos e acessórios
Squid with Ginger and Soy
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
715.1 mg
Proteína
19.5 g
Energia
723.9 kJ /
173 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Get Inspired
5 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Curry chicken
1h
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Curry Chicken
1h
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Lemak
45min
Dried Shrimp Sambal
55min
Sambal Petai Prawns
20min
Fried Beehoon
20min
Nasi Lemak
45min
Egg Fried Rice
35min