Dispositivos e acessórios
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 porties
Ingredientes
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1137 kJ /
272 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarte Tatin
2h
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Knolselder parmigiana
1h 10min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Miso Udon Noedels
20min