Dispositivos e acessórios
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Garnituren
-
gambero rosso reuzegarnalen8
-
wortel100 g
-
koolrabi100 g
-
pompoen100 g
-
water1700 g
Pompoensoep
-
olijfolie30 g
-
gember, vers in stukken30 g
-
wortelen in stukken van 2-3 cm70 g
-
uien gehalveerd2
-
butternut pompoen in stukken van 2-3 cm800 g
-
knoflookteentjes2
-
vers citroengras gekneusd5 stengels
-
water700 g
-
chilipeper¾
-
laurierbladeren2
-
kaffir limoenbladeren diepvries of gedroogd4
-
komijn, gemalen¼ tl
-
vadouvan½ tl
-
currypoeder¼ tl
-
Tom Kha Kai pasta1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
limoensap1 el
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
Kerrieschuim
-
water175 g
-
kokosmelk30 g
-
magere melk50 g
-
kippenfond50 g
-
Tom Kha Kai pasta¼ el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld¼
-
zout1 snuifje
-
lecithine poeder¾ tl
Afwerking
-
olie1 el
-
limoenzeste1 tl
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
komkommer in brunoise100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
523.5 mg
Proteína
9 g
Energia
1586.3 kJ /
379.1 kcal
Gordura
15 g
Fibra
10.8 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
59.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hap en Tap
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Nasi Goreng
40min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min