Dispositivos e acessórios
Graubünden gerstsoep
Preparação 20min
Total 55min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1137 kJ /
273 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Penne met mosselen
1h 5min
Roergebakken Groenten
Nenhuma avaliação
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Ezogelin Soep
1h 5min
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Veelzijdige stevige soep
50min