
Dispositivos e acessórios
Nut bolognese
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm) (optional)40 g
-
hazelnuts or other nuts to taste (e.g. walnuts, almonds, mixed nuts)150 g
-
mixed herbs de Provence3 tbsp
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil50 g
-
tomatoes, canned800 g
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing15 g
-
sugar2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable broth powder1 heaped tbsp
-
lukewarm water100 g
Nutrição por 1 portion
Energia
451.1 kcal /
1887.2 kJ
Proteína
11.4 g
Gordura
38.8 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Fibra
9.5 g
Gordura saturada
5.2 g
Sódio
385.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Flexitarian Favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional