Dispositivos e acessórios
Carrot Cake
Preparação 15min
Total 1h 20min
12 slices
Ingredientes
Cake
-
carrots peeled300 g
-
Greek yoghurtsour cream40 g
-
sunflower oilunsalted butter melted140 g
-
brown sugar150 g
-
eggs A-sized2
-
vanilla extract2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
baking soda1 tsp
-
all purpose flour160 g
-
self-raising flour100 g
-
sultanas60 g
-
walnuts (opcional) toasted, roughly chopped80 g
Cream cheese icing
-
unsalted butter softened50 g
-
cream cheese125 g
-
fresh lemon juice4 tbsp
-
vanilla extract2 tsp
-
icing sugar150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
391 mg
Proteína
7 g
Energia
1616 kJ /
386 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lemon and thyme mocktail
1h
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Home-style sponge cake
2h 30min
Beef Rendang
1h 35min
Crème caramel (flan)
3h
Banana Bread
1h 50min
Sarsi Cordial
50min
Ginger Garlic Paste
10min
Football Cake
3h 30min