Dispositivos e acessórios
Carrot Cake
Preparação 15min
Total 1h 20min
12 slices
Ingredientes
Cake
-
carrots peeled300 g
-
Greek yoghurtsour cream40 g
-
sunflower oilunsalted butter melted140 g
-
brown sugar150 g
-
eggs A-sized2
-
vanilla extract2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
baking soda1 tsp
-
all purpose flour160 g
-
self-raising flour100 g
-
sultanas60 g
-
walnuts (opcional) toasted, roughly chopped80 g
Cream cheese icing
-
unsalted butter softened50 g
-
cream cheese125 g
-
fresh lemon juice4 tbsp
-
vanilla extract2 tsp
-
icing sugar150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
391 mg
Proteína
7 g
Energia
1616 kJ /
386 kcal
Gordura
18 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Beef Sukiyaki
Nenhuma avaliação
Gula Melaka Kaya
35min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Cassava Cake
1h 20min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Dubai pistachio macarons
2h
2 ingredient dough
30min