Dispositivos e acessórios
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Preparação 15min
Total 3h 15min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1167.4 mg
Proteína
57.4 g
Energia
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Gordura
73.7 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
28.4 g
Hidratos de carbono
23.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Cooking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Poached eggs with blade cover
30min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Sweet and sour pork
40min
Oysters Kilpatrick
15min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Meatballs in red pepper sauce
30min