Dispositivos e acessórios
Beef Rendang
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
ground star anise½ tsp
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
coconut milk500 g
-
turmeric leaves cut in 10 cm length3
-
palm sugar20 g
-
salt1 tsp
-
beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)800 g
-
fresh salam leaves4
-
fresh kaffir lime leaves7
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
644 mg
Proteína
22 g
Energia
7823 kJ /
1870 kcal
Gordura
194 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
105 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Indonesian red spice paste
45 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Ayam Paprik
30 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Chicken Rendang
1 godz. 35 min
Ayam Balado
45 min