Dispositivos e acessórios
Beef Rendang
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
ground star anise½ tsp
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
coconut milk500 g
-
turmeric leaves cut in 10 cm length3
-
palm sugar20 g
-
salt1 tsp
-
beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)800 g
-
fresh salam leaves4
-
fresh kaffir lime leaves7
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
644 mg
Proteína
22 g
Energia
7823 kJ /
1870 kcal
Gordura
194 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
105 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Roti John
30min
Sayur Asem
15min
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min