Versões compatíveis
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken and marinade
- 300 g boneless chicken thighs, cut in strips (2 cm)
- 1 tbsp light soy sauce
- ½ tsp dark soy sauce
- 1 tbsp cornflour (starch)
Egg mixture
- 3 eggs
- ½ tsp salt
Tomato soup and bak choy
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 30 g olive oil
- 5 g fresh ginger, thinly sliced
- 2 tomatoes, medium size, cut in pieces (3 cm)
- 2 stalks spring onions, white parts only
- 700 g hot water
-
1
chicken stock cube
ou 1 heaped tablespoon chicken stock powder - 200 g bak choy (see tip)
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 3 tbsp water
- 5 g sesame oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 pinch sugar
- 1 dash white pepper powder
- shallot oil, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1160 kJ / 277 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 943 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Ginger sesame oil chicken
25 min
Sautéed Prawns
15min
Stir Fried French Beans
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Ginger Fried Rice
15min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min