Dispositivos e acessórios
Sambal Petai Fried Mee
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
shallots80 g
-
garlic cloves3
-
bird's eye chilli (chilli padi) (opcional)1 - 3
-
cooking oil50 g
-
dried chilli paste (cili boh)60 g
-
water150 g
-
yellow noodles room temperature400 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
raw medium sized prawns deveined and deshelled150 g
-
stink beans (petai) peeled, cleaned, cut in halves35 g
-
sweet soy sauce30 g
-
egg lightly beaten1
-
15 g spring onions, choppedcoriander leaves chopped15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1945.2 mg
Proteína
26.6 g
Energia
2644.3 kJ /
632 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
85.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rasa Merdeka
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Balado Eggplant
50min
Vegetarian Beehoon
25min
Chicken Rendang
1h 35min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Mee Goreng Mamak
20min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Kam Heong Chicken
1h 20min