Dispositivos e acessórios
Vietnamese Lemongrass Chicken
Preparação 10min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
garlic cloves minced15 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
cooking oil20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces2 stalks
-
shallots (approx. 1 shallot)50 g
-
fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.6 g
Energia
907.9 kJ /
217 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Curry Chicken
1h
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1h
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Lemon Chicken
25min
Tamarind Pork Curry
35min
Nyonya Steamed Fish
45min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min