Vietnamese Lemongrass Chicken

Vietnamese Lemongrass Chicken

4.3 100 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 5min
6 portions

Ingredientes

  • whole chicken legs (approx. 2 whole chicken legs), with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
    500 g
  • fish sauce
    10 g
  • garlic cloves minced
    15 g
  • curry powder
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    1 ½ tsp
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • cooking oil
    20 g
  • fresh lemongrass white part only, cut in pieces
    2 stalks
  • shallots (approx. 1 shallot)
    50 g
  • fresh red chilli deseeded, chopped, to garnish
    ½

Nutrição por 1 portion

Energia 217 kcal / 907.9 kJ
Proteína 15.6 g
Gordura 13.9 g
Hidratos de carbono 7.3 g
Fibra 0.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...