![Broccoli Cream Soup with Croutons Broccoli Cream Soup with Croutons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd602726-b097-43be-9767-9de3212011e6/Derivates/564b2dab21eec62721b2dd6dc0a41d700aecb67d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 1 red chilli, mild, deseeded, cut in pieces (opcional)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g potatoes, cut in pieces
- 300 g broccoli, florets and stalks, cut in pieces (see tip)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 100 g bread, diced (approx. 1-2 cm)
- 1 - 2 tsp olive oil
-
60 - 80
g Gorgonzola dolce (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)
ou Cheddar cheese, cut in pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 990 kJ / 236 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 1570 mg
Receitas alternativas
Creamy tomato soup
30 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Leek and Potato Soup (TM6)
40 Min