Dispositivos e acessórios
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces250 g
-
fennel bulbs cut in pieces250 g
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white long grain rice250 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh thyme1 sprig
-
water1150 g
-
1 dried bay leaffresh bay leaf1
-
sea bass fillets, skin on or skinlessmeagre fillets skin on or skinless (see tip)600 g
-
salt4 pinches
-
4 pinches ground black pepperground mixed peppercorns4 pinches
-
lemon juice for serving1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
307 mg
Proteína
37 g
Energia
2145 kJ /
513 kcal
Gordura
12 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Nenhuma avaliação
Quick Thai chicken curry
40min
Bolognese Sauce
1h 15min
Browned Turkey Cubes
15min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Fruit Ice Cream
5min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Tomato Juice
10min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min