Dispositivos e acessórios
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut in pieces250 g
-
fennel bulbs cut in pieces250 g
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white long grain rice250 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh thyme1 sprig
-
water1150 g
-
1 dried bay leaffresh bay leaf1
-
sea bass fillets, skin on or skinlessmeagre fillets skin on or skinless (see tip)600 g
-
salt4 pinches
-
4 pinches ground black pepperground mixed peppercorns4 pinches
-
lemon juice for serving1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
307 mg
Proteína
37 g
Energia
2145 kJ /
513 kcal
Gordura
12 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Steamed eggs sunny side up
15min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Kreem-B-Tween
14h
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Plum Christmas Wheels
2h
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h