Dispositivos e acessórios
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Preparação 35min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
11 g
Energia
1659 kJ /
396 kcal
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Minestrone
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Stoofgerecht met tofu
30min
Geluksbal-raketspiezen
Nenhuma avaliação
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met rode paprika
1h 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min