![Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51b414c14da24b5638d3dcce5a691267/Derivates/a4b9c8948d6d69a0ec8f8dd82c7b03c4c93ed604.jpg)
Versões compatíveis
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
ou pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3751 kJ / 896 kcal
- Proteína
- 53 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 61 g
- Gordura saturada
- 25 g
- Fibra
- 6 g
- Sódio
- 1576 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 Std.
Italian Brunch
Ninguna valoración
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2hod. 5min
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Asian-style Beef Stew
2 Std. 30 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Chilled Chocolate Orange Tart
6 Std. 25 Min
Crêpes Suzette
35min