Dispositivos e acessórios
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
beef chuck cut in cubes, partially frozen180 g
-
white rice flour150 g
-
cornflour (starch)30 g
-
plain flour20 g
-
egg1
-
first draw coconut milk (thick)200 g
-
water1800 g
-
salt1 ½ tsp
-
shallots100 g
-
garlic cloves20 g
-
cooking oil40 g
-
curry powder1 tbsp
-
dried shrimp10 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh red chilli cut in cubes1
-
fried shallots (see tips)25 g
-
sweet leaf (sayur manis) leaves only10 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
649 mg
Proteína
12 g
Energia
1453 kJ /
347 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Party Bites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Sambal Belacan
10min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min