Dispositivos e acessórios
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
595 mg
Proteína
2 g
Energia
707 kJ /
169 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Balado
45min
Ayam Pongteh
30min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1h 20min
Balado Eggplant
50min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Kelantan Noodle Soup
40min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Daging Merah
35min
Mee Goreng Mamak
20min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min