Dispositivos e acessórios
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
595 mg
Proteína
2 g
Energia
707 kJ /
169 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Mapo tofu
30min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Nenhuma avaliação
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Fried Chives Pockets
45min
Sambal Sotong
1h 15min
Singapore Laksa
55min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Salt Bread
2h