Dispositivos e acessórios
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Preparação 15min
Total 1h 45min
3 portions
Ingredientes
-
beef brisket cut in cubes (3 cm)500 g
-
white cardamom pods2
-
fresh lemon grass bruised60 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
fresh salam leaves2
-
ground coriander½ tsp
-
beef stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste10 g
-
water1200 g
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
potatoes cut in cubes (2 cm)200 g
-
whole milk100 g
-
coconut milk100 g
-
red tomatoes cut in cubes (2 cm)2
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)30 g
-
limau lime juice only2
-
emping crackers (melinjo crackers)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4221 mg
Proteína
64 g
Energia
2679 kJ /
640 kcal
Gordura
36 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Culinary Heritage
9 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Gula Melaka Kaya
35min
Char Kway Teow
25min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Nasi Goreng Kampung
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Ayam Balado
45min
Mee Goreng Mamak
20min
Ayam Paprik
30min
Ayam Masak Kicap
40min