Dispositivos e acessórios
Parsnip Soup with Caramelised Onions
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
water1020 g
-
fine sea salt3 - 4 pinches
-
parsnips cut in pieces (2 cm)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
double cream150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
-
blue cheese crumbled150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
475.5 mg
Proteína
13.4 g
Energia
2275.9 kJ /
544 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
44.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pickled Red Onions
1sa 50 dk
Leek and Potato Soup
40 dk
Ratatouille Galette
1sa 30 dk
Pea and Mint Soup
20 dk
Versatile Smooth Soup
45 dk
Broccoli Cream Soup with Croutons
1sa
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 dk
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Cullen Skink
45 dk
Curried Parsnip Soup
30 dk
Red Pepper and Tomato Soup
30 dk
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 dk