Dispositivos e acessórios
Parsnip Soup with Caramelised Onions
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
water1020 g
-
fine sea salt3 - 4 pinches
-
parsnips cut in pieces (2 cm)800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
double cream150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
-
blue cheese crumbled150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
475.5 mg
Proteína
13.4 g
Energia
2275.9 kJ /
544 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
17.1 g
Hidratos de carbono
44.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Leek and Potato Soup
40min
Pea and Mint Soup
20min
Broccoli and Apple Salad
5min
Fennel Apple Salad
20min
Rich Tomato Sauce
30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min