Dispositivos e acessórios
Tingly Korean pork noodle ramyeon
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Tingly broth base
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tip)30 - 50 g
-
Japanese soy sauce5 g
-
brown sugar20 g
-
sesame oil plus extra to toss20 g
-
tomato paste25 g
-
peanut butter60 g
-
ground paprika½ tsp
-
gochujaru (Korean chilli flakes) to taste1 - 2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Tingly pork topper
-
garlic cloves4
-
spring onion/green onion trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
sesame oil20 g
-
brown onions cut into quarters200 g
-
Sichuan peppercorns1 ½ tsp
-
pork mince broken into pieces400 g
-
white miso paste1 tbsp
Ramyeon broth
-
hot water1200 g
-
Chicken stock paste (see Tip)20 g
-
rice wine vinegar10 g
-
Japanese soy sauce10 g
-
eggs4
-
coconut milk400 g
-
dried ramen noodles240 g
-
sesame oil to coat
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
-
white sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2101.8 mg
Proteína
39.9 g
Energia
4531.8 kJ /
1083.1 kcal
Gordura
70.8 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
31.8 g
Hidratos de carbono
63.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Madurese chicken satay
1h 30min
Easy Chinese beef and tomato
40min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chunky guacamole
10min
Creamy miso mushroom udon
45min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Thai watermelon salad
50min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min