Dispositivos e acessórios
Tingly Korean pork noodle ramyeon
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Tingly broth base
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tip)30 - 50 g
-
Japanese soy sauce5 g
-
brown sugar20 g
-
sesame oil plus extra to toss20 g
-
tomato paste25 g
-
peanut butter60 g
-
ground paprika½ tsp
-
gochujaru (Korean chilli flakes) to taste1 - 2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Tingly pork topper
-
garlic cloves4
-
spring onion/green onion trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
sesame oil20 g
-
brown onions cut into quarters200 g
-
Sichuan peppercorns1 ½ tsp
-
pork mince broken into pieces400 g
-
white miso paste1 tbsp
Ramyeon broth
-
hot water1200 g
-
Chicken stock paste (see Tip)20 g
-
rice wine vinegar10 g
-
Japanese soy sauce10 g
-
eggs4
-
coconut milk400 g
-
dried ramen noodles240 g
-
sesame oil to coat
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
-
white sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2101.8 mg
Proteína
39.9 g
Energia
4531.8 kJ /
1083.1 kcal
Gordura
70.8 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
31.8 g
Hidratos de carbono
63.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai red chicken curry and rice
40min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Risotto pomodori with burrata
30min
Creole jambalaya
1h
Quick chicken tikka masala
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Crispy sticky sesame chicken
45min