Dispositivos e acessórios
Bloedige hersenspaghetti
Preparação 30min
Total 13h 30min
8 porties
Ingredientes
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1644.2 mg
Proteína
31.1 g
Energia
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Gordura
28.6 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
38.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Caipirinha van mango
5min
Gazellehoorns
1h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Aardappelkoekjes
45min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Gehaktbrood
1h 20min